Over ons

ESRATO Design is een jong bedrijf dat zich vooral bezighoudt met webdesign en huisstijl design. Het bedrijf is gevestigd in Gouda en wordt gerund door twee enthousiaste ondernemers die naast hun dagelijkse bezigheden zich graag bezig houden met hun hobby.

Onze visie

Wij geloven dat een website het nieuwe visitekaartje is. De eerste indruk die men krijgt van een bedrijf is tegenwoordig de website. Daarom moet hier aandacht aan besteed worden. Omdat wij begrijpen dat veel bedrijven vooral gefocust zijn op hun diensten, besteden wij graag de aandacht voor u!

  • Wij werken altijd nauw samen met de klant
  • Wij streven altijd naar een eindproduct wat optimaal is
  • Wij kijken vooruit en anticiperen altijd op nieuwe ontwikkelingen
  • Wij bouwen naar wens custom systemen voor optimaal gemak

Onze speerpunten

Wat zijn de dingen waardoor wij ons onderscheiden van de grote zee met bedrijfjes? Wij dragen altijd een aantal speerpunten aan!

Klantrelatie

Wij streven naar een goed eindproduct voor de klant, waarmee deze tevreden is en trots op kan zijn. Daarom koppelen wij in het proces voortdurend terug en zullen altijd ons licht over de zaken laten schijnen.

Onderzoek

Voor dat wij aan een opdracht beginnen, doen wij vooronderzoek. Goed zicht op doel en doelgroep is essentieel voor het bereiken van een werkbaar eindproduct. Wij zullen nooit zomaar stappen ondernemen!

Support

Na aflevering van het eindproduct leveren wij zo nodig altijd de goede support. Graag helpen wij de klant verder omhoog. Na een goede website kan er nog heel veel bijdragen aan een goedlopend bedrijf!

1185 koppen koffie

48 projecten

31 tevreden klanten

Wij zijn wij?

De gezichten achter ESRATO Design.

Samenwerkingen

Het beste product start met de juiste mensen op de juiste plaats. Daarom werken wij samen met andere professionals.

  • Studio Enzovoorts