Webdesign

Wij geloven dat uw website uw nieuw visitekaartje is. Tegenwoordig gaat alles via internet en is vaak uw website het eerste beeld wat een nieuwe klant krijgt van uw bedrijf. Het is dus zaak hier voldoende energie in te steken! Wij zorgen ervoor dat uw boodschap en identiteit op een goede manier worden vertaald in een relevante website. Hierbij leveren wij standaarddiensten die allemaal bijdragen aan een online identiteit.

Responsive design

Onze websites worden altijd standaard responsive ontworpen. Breedbeeldmonitor, smartphone of tablet? Voor uw website geen enkel probleem!

SEO

Wij leveren altijd een standaard SEO mee met de website. Hierdoor bent u goed te vinden op zoekmachines zoals Google.

CMS

Wij werken met WordPress als CMS. Met dit gebruiksvriendelijke programma kunt u na aflevering zelf uw website moeiteloos bijhouden!

Halfjaar gratis!

Start u een nieuwe website bij ons? Dan is uw website altijd het eerste halfjaar online op onze kosten!

Volledig responsive

Alle websites die wij uitwerken zijn apparaat vriendelijk, ook wel ‘responsive’ genoemd. Responsive wil zeggen dat de website op ieder apparaat optimaal weergeven wordt. Of dit nu gaat om smartphones of tablets, voor uw website geen enkel probleem! Als dienst leveren wij responsive design bij elke website.

  • Uw klant bekijkt uw website heel makkelijk op tablet of smartphone!
  • Hoger in Google! Google weegt responsiveness tegenwoordig mee.

SEO

SEO is een veel gebruikt begrip in de internetwereld. SEO is de afkorting van ‘Search Engine Optimalisation’, oftewel ‘zoekmachine geoptimaliseerd’ in Nederlandse terminologie. Als een website zoekmachine geoptimaliseerd is, betekent dit dat hij goed te vinden is op veelgebruikte zoekmachines. Door gebruik te maken van keywords/ links en het juist formuleren van de content, zorgen wij er voor dat uw website bijvoorbeeld goed te vinden is op Google.

CMS

CMS staat voor Content Management System. Dit is een programma waarmee de content (inhoud van een website, zoals tekst en afbeeldingen) gemakkelijk aangepast kan worden. Wij leveren onze websites standaard met WordPress, dit is een voorbeeld van een bekend en gratis CMS. Zo kunt u gemakkelijk even de tekst aanpassen, of een aantal nieuwe foto’s toevoegen op uw eigen website. Dit kunt u volledig zelfstandig en zonder hulp van ons uitvoeren. Wij leveren bij de website een beknopte handleiding voor WordPress, u kunt hiermee direct aan de slag!

Onze aanvullende webdiensten

Naast websites leveren wij ook aanvullende diensten die uw website nog beter kunnen maken!

Webshop

Voor elke grote of kleine webshop kunt u bij ons terecht!

WordPress systemen

Uw eigen custom beheersysteem

Webfotografie

Wij verzorgen al het beeld voor een uitnodigende website!

Onze prijzen

Wij vertellen u graag onze scherpe prijzen! Voor een custom website kunt u een offerte aanvragen.

Basiswebsite

699

Responsive design
Standaard SEO
CMS (WordPress)
Content optimalisatie
-
-
-
Custom website

Vanaf €699

Responsive design
SEO
CMS (WordPress)
Content optimalisatie
Custom beheersystemen
Custom design
Eindeloze mogelijkheden