Over Esrato

Esrato is een blogplatform gericht op het verzamelen en publiceren van interessante nieuwsitems en ontwikkelingen. Wij bestaan uit een team van gemotiveerde bloggers die zich dagelijks inzetten om nieuwe onderwerpen te behandelen die voor jou interessant zijn.

Onze bloggers gaan altijd op zoek naar nieuws dat relevant is en het waard is om ons in te verdiepen en uit te lichten. Wij willen zorgen dat wij jou op deze manier dagelijks kunnen informeren en voorzien van behapbare content. Wij behandelen zowel onderwerpen die het nieuws van de dag beheren als ook minder bekende of onderbelichte items die wij aandacht willen geven.

Zijn er artikelen waar je vragen over hebt of wil je zelf artikelen delen? Neem contact met ons op en wie weet en wie weet kunnen wij samenwerken.

Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.
Alle artikelen
┬ę Copyright Esrato 2024
hello world!