Waarom je geen zwart koffer moet meenemen op vakantie

21/01/2023
|
152
zwart koffer vakantie

Een vakantie is een moment voor plezier en ontspanning. Je wilt natuurlijk met zo min mogelijk kopzorgen richting je bestemming gaan, of dit nou binnen- of buitenland is. Je pakt al je beste kleren bij elkaar, maakt al weken plannen, weet de beste restaurantjes al en hoeft alleen nog je koffer in te pakken. Vervolgens kom je er achter dat je een zwart koffer bent in het pakken, maar wist je dat je eigenlijk geen zwart koffer moet meenemen op vakantie? In deze blog vertellen we je waarom!

Moeilijk te vinden

Jan en alleman heeft een zwart koffer in de kast staan, dit zorgt er voor dat (wanneer je je koffer kwijt bent) op vakantie deze moeilijk terug te vinden is. Naast het feit dat zwarte koffers echt super saai zijn, zijn ze ook niet makkelijk op te sporen wanneer ze op de bagageband liggen. Het spreekt voor zich dat wanneer 50% van de mensen een zwart koffer meeneemt dat dit voor complete chaos zorgt op de band. Het zou immers zonde zijn wanneer iemand per ongeluk met jouw koffer er van door gaat. Ook zijn dit soort koffers veel makkelijker te vervangen door vreemden, dit maakt diefstal zeer gemakkelijk.

Lees ook:  Een Scandinavisch interieur creëer je zo

Zo’n koffer wordt vuil

Op een zwart koffer zie je vrijwel direct wanneer deze vuil wordt. Gebruikerssporen, vuil van de grond of zelfs zand. Alles is direct merkbaar bij zo’n zwart koffer. Zo heb je al gauw dat deze er versleten uit ziet. Ook absorbeert een zwart koffer super makkelijk warmte, dit kan schadelijk zijn voor de inhoud!

Waar moet je nog meer aan denken voor je op vakantie gaat?

Zorg er voor dat thuis alles afgesloten is en uit staat. Tevens wil je niet op sociale media posten dat je op vakantie gaat, dit is een uitnodiging voor zowat elke inbreker met een half brein. Voor je het weet moet je een slotenmaker in Limburg bellen omdat iemand je deur ingetrapt heeft. Daarnaast kan er een brandgevaar ontstaan wanneer je elektrische apparaten ingestoken laat tijdens je verblijf buitenshuis. Ook al heb je een goede inboedelverzekering, wij raden aan om elk stopcontact twee keer na te lopen. Een afgebrand huis is toch wel lichtelijk zonde, ook niet zo goed voor het milieu al die rookwolken. Zoek je nog leuke gespreksonderwerpen voor in de pauze? Vertel je collega’s dan over wat je zojuist geleerd hebt!

Laatste artikelen

Een nieuwe start: het belang van ziektekostenverzekering op achttienjarige leeftijd

29/05/2024

Een historisch weekend in Valkenburg

16/05/2024

Je bedrijf in de schijnwerpers zetten: zo doe je dat!

14/05/2024

Zo optimaliseer je jouw thuiskantoor

30/04/2024

Waar moet je op letten bij het kopen van een huis?

29/04/2024
© Copyright Esrato 2024
hello world!