Dit draag je naar kantoor op een warme dag

25/09/2022
|
201
lingerie

Er is niks zo erg als het warm hebben en zweten op kantoor. Je kut het ook niet maken om in je lingerie op kantoor te gaan zitten, al zou dit wel een stuk koeler zijn. In dit artikel ga ik je een aantal tips geven hoe jij de warme zomerdagen makkelijker door komt op kantoor!

Draag wijde kleding en vermijd veel laagjes

Door gebruik te maken van wijde luchtige kleding blijft je lichaam koeler doordat de lucht kan circuleren. Dit krijg je bij jet dragen van een broek met wijde pijpen, een jurk of een wijde rok.

Daarnaast ik het belangrijk dat je niet te veel lagen draagt. Het is soms wel aan te raden om bijvoorbeeld een katoenen hemd te dragen onder je favoriete T-shirt. Dit katoenen hemd zorgt voor de afvoer van zweet waardoor het niet in je T-shirt gaat trekken.

Tenslotte kan je tegenwoordig gewoon zonder panty’s of kousen op het werk verschijnen. Probeer op warme dagen met blote benen te komen. Let er dan wel op dat je broek of rok niet te kort is. Zorg er wel voor dat je benen summer ready zijn!

Draag lichte kleuren

Wanneer het warm is, is de kleur van je kleding niet onbelangrijk. Lichte kleuren en wit kunnen je in de zomer helpen om koel te blijven. Zorg er dus voor dat je in de zomer een garderobe samenstelt met lichte neutrale kleuren zoals wit, bruin, taupe of lichtgrijs.

Lees ook:  3 tips om te ontspannen rondom Weert

Ook kun je kiezen voor een witte blouse. Dit is dan ook echt een klassiek kledingstuk. Iedereen ziet er goed uit in een wit shirt.

Op warme dagen is het dragen van zwart is in de meeste gevallen een echte no go. Zwart trekt namelijk zonlicht en warmte aan. Echter is het wel een goede keuze als jij je zweet wilt verbergen.

Let op het type materiaal

Kies in de warme dagen waar mogelijk voor lichte natuurlijke materialen zoals linnen, zijde, mousseline en katoen. Dit zijn ademende opties die zullen zorgen voor zweetvrije dagen aan je bureau. Ze voelen stukken koeler aan als bijvoorbeeld denim. Vermijd synthetische stoffen zoals polyester. Deze stoffen ademen over het algemeen erg slecht en zorgen ervoor dat de warmte wordt vastgehouden. Hierdoor zul je gaan zweten.

Verder is het nog aan te raden om zoveel mogelijk korte mouwen te dragen. Ik hoop dat je door deze tips de helse zomerse dagen door kunt komen op kantoor! Wil jij weten hoe je jouw ideale thuiswerkplek het beste inricht? Lees dan dit artikel!

Lees ook: kraamcadeau voor een collega.

Laatste artikelen

De voordelen van klantloyaliteitsprogramma’s

16/07/2024

Hoe verlichting kan bijdragen aan energiebesparing

15/07/2024

Alles over de elektrotechnische installatie in je huis

01/07/2024

Een verwarmde dakgoot: wat heb je eraan?

28/06/2024

Je eigen festival organiseren: hoe moet dat?

24/06/2024
© Copyright Esrato 2024
hello world!