Kraamcadeau voor een collega

14/01/2023
|
188
Kraamcadeau

Op het moment dat een collega zwanger is, is dit een speciaal moment voor de hele afdeling. Het is dan misschien leuk om namens het kantoor een persoonlijk kraamcadeau aan te kopen voor je collega. Een persoonlijk kraamcadeau laat namelijk zien dat je aan je collega denkt en dat je blij bent met zijn of haar gezinsuitbreiding In dit artikel gaan we je een aantal ideeën geven voor een persoonlijk kraamcadeau voor een collega.

Een fotolijst

Een leuk idee is om een fotolijst te geven met een foto van de hele afdeling, zodat je collega nog eens af en toe aan jullie kan denken. Maak een groepsfoto met de hele afdeling of laat iedereen een individuele foto maken en schrijf hier allemaal een leuke boodschap op. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de fotolijst te laten graveren met de naam van de baby erop en misschien ook wel de geboortedatum erbij. Zo krijgt het cadeau een persoonlijk tintje.

Een boek

Naast een fotolijstje is het misschien ook leuk om een boek met verhaaltjes of rijmpjes te komen voor je collega. Een boek is namelijk ontzettend goed voor de opvoeding van een kind. Kies voor een boek met een leuke uitstraling met leuke illustraties. Een voorbeeld van een goed boek is: “De kleine prins”. Je zou er ook nog voor kunnen kiezen om het persoonlijk te maken door een boodschap en de naam van het kind erop te schrijven.

Lees ook:  Gespreksonderwerpen in de pauze

Een cadeaubon

Dit cadeau is eigenlijk alleen maar leuk als je collega een vrouw is. Het cadeau betreft namelijk een cadeaubon voor een massage of schoonheidsbehandeling. Op deze manier kan jouw collega even helemaal ontspannen na de bevalling. Geef je collega een moment voor zichzelf en kies voor een cadeaubon. Schrijf hier nog een leuke of grappige tekst op en je bent helemaal klaar!

En zo zijn er nog ontzettend veel persoonlijke kraamcadeaus te bedenken waarmee jij je collega hartstikke blij kunt maken. Laat zien dat je aan je collega denkt en zorg dat ze een onvergetelijke tijd heeft, want dit zal hij of zij voor altijd koesteren.

Lees ook: zakelijk huren van een auto en hoe je een tapijt moet schoonmaken.

Laatste artikelen

De voordelen van klantloyaliteitsprogramma’s

16/07/2024

Hoe verlichting kan bijdragen aan energiebesparing

15/07/2024

Alles over de elektrotechnische installatie in je huis

01/07/2024

Een verwarmde dakgoot: wat heb je eraan?

28/06/2024

Je eigen festival organiseren: hoe moet dat?

24/06/2024
© Copyright Esrato 2024
hello world!