Leuke gespreksonderwerpen voor snap

24/02/2023
|
166
Gespreksonderwerpen snap

Een nieuw iemand snappen kan soms net zo zenuwslopend zijn als iemand aanspreken in het echt. De eerste stap is natuurlijk iemand toevoegen op snap. En nu? Het is soms lastig om een interessant gesprek te beginnen met iemand die je nauwelijks of misschien nog helemaal niet kent. In dit blog geven wij een aantal leuke en interessante gespreksonderwerpen op snap om jou op gang te helpen.

Contact zoeken

Het leren kennen van nieuwe personen begint allemaal bij het toevoegen van iemand. Je kunt iemand op verschillende manieren toevoegen aan jouw contacten op Snapchat. Allereerst kun je iemand toevoegen door iemand uit ‘snel toevoegen’ te selecteren. Staat de persoon die jij wil toevoegen hier niet tussen. Dan kun je deze persoon opzoeken door zijn of haar gebruikersnaam op te zoeken.

Heb jij hem of haar toegevoegd, wacht dan enkele dagen met het versturen van de eerste snap. Wanneer je gelijk een snap stuurt kom je over als een wanhopig persoon. Na een paar dagen kun je beginnen met het sturen van normale snaps. Stuur bijvoorbeeld een snap op school of op het werk of gewoon thuis met jouw huisdier.

Door regelmatig een snap te sturen zal ze jouw snaps beginnen te verwachten. In sommige gevallen krijg je soms al een snap terug. Bouw dit langzaam op en stuur langzaam aan steeds meer snaps. Je wil haar natuurlijk niet afschrikken. Stuur daarom niet te veel snaps. Reageert ze op deze snaps of stuurt ze jou regelmatig iets terug, dan is dat een teken dat ze dit contact niet erg vindt.

Het contact voortzetten

Naarmate jullie enkele snaps hebben gestuurd heb je een beetje een beeld gekregen van die persoon. Je bent er bijvoorbeeld achter gekomen dat jullie dezelfde hobby’s hebben of dezelfde series volgen. Deze onderwerpen hebben jullie gemeen. Hier kun je over verder snappen.

Een andere makkelijke manier om een gesprek aan te knopen zijn de verhalen op Snapchat. Wanneer hij of zij iets op haar verhaal zet, dan kun je hier een opmerking plaatsen. Op deze manier zal er in de meeste gevallen een gesprek ontstaan.

In het algemeen wordt er minder waarde gehecht aan een snap, dan aan een tekstbericht of een telefoontje. Om die reden zullen een hoop snaps ongezien weer verdwijnen. Wanneer je snap onbeantwoord blijft, moet je dat dus niet gelijk persoonlijk nemen.

Lees ook:  Een medische fout? Het komt vaker voor dan je denkt!

Gevorderde gespreksonderwerpen snap

Door leuke of interessante gespreksonderwerpen aan te knopen zorg je voor een goed gesprek op snap. Deze gespreksonderwerpen zijn altijd leuk om te bespreken om iemand te leren kennen:

Persoonlijke verhalen

Wanneer iemand interesse in je toont, dan wil je natuurlijk niet dat het gesprek gelijk weer ten einde komt. Zorg daarom dat je niet te kortaf reageert. Gaat het over jouw vakantie? Beschrijf dan een van de leukste gebeurtenissen en vertel hier uitgebreid over. Op deze manier geef je de andere persoon een kans om hier op in te haken.

Vertel over jezelf

Het grootste gedeelte van de mensen heeft niets interessants te vertellen over zichzelf. Wil jij dat anderen geïnteresseerd raken in jouw persoonlijkheid? Vertel dan over dingen die jou uniek maken als persoon. Waar ben jij gek op? Wat maakt jou nu echt blij of gelukkig? Welke gebeurtenis zal jou altijd bijblijven? Bespreek de dingen die kenmerkend zijn voor jou!

Bespreek jouw ambities

Niets is zo interessant als jouw ambities. Door te vertellen over jouw dromen en doelen wek je interesse bij de ander. Ben jij op zoek naar een serieus persoon? Dan kunnen toekomstplannen erg belangrijk voor jou zijn. Daarnaast kun je er zelf ook vaak nog iets van opsteken!

Familie

Als jij een echt familiemens bent, dan is het voor jou belangrijk dat jouw nieuwe vriend of vriendin goed op kan schieten met jouw familie. Mocht dit niet het geval zijn? Dan wordt een serieuze relatie een moeilijk verhaal. Vraag bijvoorbeeld naar de band die hij of zij heeft met haar familie en welke ervaringen hij of zij niet snel zal vergeten.

Bespreek de liefde

Mocht je geruime tijd in gesprek zijn en heb je elkaar beter leren kennen, dan kun je het over serieuzere onderwerpen hebben. Vraag bijvoorbeeld eens naar wat hij of zij zoekt in een relatie. Ook is het goed om te vragen hoe de perfecte relatie er volgens hem of haar uitziet. Door deze vragen krijg je gelijk een beeld of jij aan de verwachtingspatronen voldoet of dat het niet van een relatie gaat komen. Mochten de gesprekken via snap een succes zijn? Neem haar dan eens mee op date! We hebben ook enkele leuke gespreksonderwerpen voor een date.

Laatste artikelen

Een nieuwe start: het belang van ziektekostenverzekering op achttienjarige leeftijd

29/05/2024

Een historisch weekend in Valkenburg

16/05/2024

Je bedrijf in de schijnwerpers zetten: zo doe je dat!

14/05/2024

Zo optimaliseer je jouw thuiskantoor

30/04/2024

Waar moet je op letten bij het kopen van een huis?

29/04/2024
© Copyright Esrato 2024
hello world!