4 tips voor meer pit in je relatie

15/08/2023
|
135
relatie

Ah, relaties. Wat zijn ze toch leuk! In het begin zit je lekker in de honeymoon fase en is alles prachtig fijn en verliefd. Maar helaas is er een tijd van komen en is er een tijd van gaan. Dit geldt dus ook voor de welbekende honeymoon fase. Het kan gebeuren dat je hier en daar langzamerhand de pit in je relatie begint te verliezen. Dit hoeft niet te betekenen dat je daarom niet meer verliefd bent op elkaar, dit is immers gewoon menselijk. Ondanks dat kunnen wij ons voorstellen dat je alsnog opzoek bent naar een paar tips voor meer pit in je relatie. Dat is waar wij van Esrato de kop op steken, we hebben ze namelijk voor je gevonden! Lees dus vooral even verder voor wat extra pit.

Communicatie

Communicatie is veruit het belangrijkste punt om te weten ‘waar’ het fout gaat. Hiermee willen we niet zeggen dat er iets inherent fout of mis is met jullie relatie, maar het gaat hier vooral om het pijnpunt vinden. Wellicht zit jij of de ander ergens mee wat de pit in je relatie belemmerd. Je komt er alleen maar achter door te communiceren! Communiceren is niet alleen in een relatie belangrijk, zo is dit ook voor je carrière essentieel. Lees hier hoe je je carrière naar een nieuwe hoogte brengt!

Experimenteer met nieuwe dingen

Mochten jullie het avonturistische type zijn, dan is experimenteren iets wat je niet meer hoeft te leren! Alle rijmgrappen daarnaast gelaten, experimenten kan een directe positieve impact hebben op de kwaliteit van de pit in je relatie! Wees ook vooral niet bang om te experimenten in de slaapkamer met bijvoorbeeld rush poppers! Hiermee weet je één ding zeker, samenkomen betekent ook echt samen komen.

Lees ook:  De populairste beroepen in Nederland voor 2024

Spontaniteit!

Neem je partner mee op ongeplande trips. We zeggen niet dat je morgen in de auto moet stappen naar Parijs, hoewel dit wel een leuk idee is, maar dicht bij huis kan net zo romantisch zijn! Leg kleren voor ze klaar of pak hun koffer in en zeg “Schat, we gaan een weekend weg”. Plan alles van te voren en laat je partner geliefd voelen. Gegarandeerd dat de pit zó terug is in je relatie!

Douche samen

En dit hoeft echt niet elke keer, je moet ook je grote schoonmaak momenten houden natuurlijk, maar samen douchen kan direct leiden naar meer pit in je relatie! Dit kan ook buiten, dan moet je wel nog een DIY tuin douche realiseren. Schat wel in of je partner dit fijn vindt, iedereen is hier natuurlijk anders in. Zo kan de een het leuk vinden dat je onverwachts naar binnen stapt terwijl de ander wel even een heads-up van te voren wilt.

Vond je dit een interessante blog? Lees dan ook eens over 5X Wat je niet mag eten als je zwanger bent.

Laatste artikelen

De voordelen van klantloyaliteitsprogramma’s

16/07/2024

Hoe verlichting kan bijdragen aan energiebesparing

15/07/2024

Alles over de elektrotechnische installatie in je huis

01/07/2024

Een verwarmde dakgoot: wat heb je eraan?

28/06/2024

Je eigen festival organiseren: hoe moet dat?

24/06/2024
© Copyright Esrato 2024
hello world!